BED AND BREAKFAST I DANMARK

Bed and breakfast, overnatning og private værelser i Bornholm, Rønne, Gudhjem, Svaneke, Neksø, Aakirkeby, Hasle, Dueodde og Allinge

Info

Når du søger efter Bed and Breakfast, privat værelse eller overnatning i Bornholm, Rønne, Gudhjem, Svaneke, Neksø, Aakirkeby, Hasle, Dueodde og Allinge, kan du enten bruge kortet øverst, eller gå listen igennem til venstre. Du får yderligere information omkring det enkelte Bed and Breakfast ved enten at finde oplysninger i værtens Bed and Breakfast annonce hos os, eller ved at besøge værtens egen hjemmeside.

Bed and Breakfast Bornholm

Rigtig mange turister besøger hver år Bornholm, og mange af dem vælger at booke et Bed and Breakfast Bornholm som deres overnatningsform. Når du tager til Bornholm, kommer du til Danmarks østligste ø langt ude i Østersøen. Bornholm har oftest flere solskinstimer end resten af landet, hvilket er med til at trække mange Bed and Breakfast turister til Bornholm. Hvis du vælger overning på et Bed and Breakfast på Bornholm, kan du også opleve det specielle klare lys, som udover turister også har tiltrukket mange kunstnere til øen. Selvom Bornholm ikke er en særlig stor ø, kan du alligevel finde bakker, kæmpe skove, god agerland, dramatiske klipper og en god og bred sandstrand. Da mange turister hvert år besøger Bornholm, finder du også mange udlejere af Bed and Breakfast på Bornholm. Hvis du netop tilbyder Bed and Breakfast på Bornholm, kan vi tilbyde dig en nem og enkel annoncering for dit Bed and Breakfast Bornholm.

Bed and Breakfast Nexø

Mulighederne for Bed and Breakfast på Bornholm er mange, og ønsker du at bo i nærheden af øens største fiskerihavn, skal du vælge overnatning på et Bed and Breakfast i Nexø. Rønne og Nexø blev bombet under anden verdenskrig, og det er netop i Nexø, at de svenske træhuse blev opført. Bestil Bed and Breakfast Nexø på Bornholm og oplev en byen med de mange bindingsværkshuse.

Bed and Breakfast Rønne

Hvis du vælger overnatning på et Bed and Breakfast i Rønne, bor du i hovedbyen på Bornholm. Rønne er samtidig færgebyen med forbindelsen til Sjælland, Polen og Tyskland. Selvom Rønne i slutningen af anden verdenskrig blev bombet af russerne, kan du ved Bed and Breakfast i Rønne stadig opleve en del gamle og charmerende bygninger. I forbindelse med genopbygningen af Rønne skænkede Sverige 175 træhuse, som stadig står og kan opleves i dag. Rønne på Bornholm er derfor et godt udgangspunkt, hvis du tænker på et at booke et Bed and Breakfast på Bornholm.

Bed and Breakfast Svaneke

Hvis tænker på at tage på ferie til Bornholm, kan du overveje overnatning på et Bed and Breakfast i Svaneke, som er en af Bornholms bedst bevarede byer. Svaneke er en gammel by med bindingsværk og snoede gader. Bo på et Bed and Breakfast i Svaneke og tag til klippekysten nord for Svaneke, hvor du finder de små autentiske fiskerlejer.

Genveje:

Bed and Breakfast Valby
Overnatning Helsingør
Bed and Breakfast Hjørring
Overnatning Brønderslev
Bed and Breakfast Hanstholm
Overnatning Skjern
Bed and Breakfast Skanderborg
Overnatning Kolding

BedandbreakfastOverblik.dk   |   v/ KanKom Online, Havneøen 9, 6. th., DK-7100 Vejle   |   salg@bedandbreakfastoverblik.dk   |   CVR: DK27061052   |   Persondata/Cookies